Açık havada spor yapmanın keyfine varın

dergisi sizin için seçti

Havalar ısındı, yağmurlar artık iyiden iyiye kendini unutturmaya başladı. Artık kendinizi spor salonunun dört duvarı arasına sıkıştırmak yerine, egzersizlerinizi açık havaya taşıyabilirsiniz. Koşudan yogaya, kardiyo egzersizinden bisiklet sürmeye dek açık havada yapacağınız tüm aktiviteler için ihtiyaç duyacağınız ürünlere Hepsiburada'dan ulaşabilirsiniz.

Tayt

Spor yaparken hem rahat hem de şık görünmek elinizde! Farklı renk, model ve materyallerden üretilen spor taytları, egzersiz sırasında konforun yanı sıra trendleri takip etmeye de yardımcı oluyor. Bu parçalar; teri emiyor, kuruluk hissine yardımcı oluyor, nefes alıyor ve tabii ki hareket kabiliyetini arttırıyor.

Sporcu sütyeni

Egzersizi en rahat şekilde tamamlamanın yolu, sağlam ve harekete uyum sağlayan sporcu sütyenlerinden geçiyor. Bu parça; hem sportif stilinizi ön plana çıkarmaya, hem de egzersiz sırasında kendinizi konforlu hissetmenize yardımcı oluyor.

Atlet

Sıcak günlerde spor yaparken giysilerin üzerinize yapışmasından hoşlanmıyorsanız, teri emen atletleri tercih edebilirsiniz. Bu giysileri, akşam ya da gece yapacağınız egzersizler sırasında ara katman olarak da kullanabilirsiniz.

Mont-rüzgarlık

Güneş yüzünü göstermeye başlıyor. İnce de olsa mont ya da rüzgarlığa ihtiyacınız olmadığını düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Havanın “ıslak” sürprizlerine her daim hazırlıklı olmak için bir rüzgarlık monta mutlaka sahip olmalısınız. Özellikle akşam ya da gece koşularında düşen derecelere bu montlarla meydan okuyabilirsiniz.

Suluk

Egzersiz yaparken susuz kalmamak önemli. Koşu, kardiyo ya da bisiklet... Her ne yaparsanız yapın, yanınızdan suyunuzu eksik etmemeye özen gösterin.

Yoga matı

Temiz havada, çimenlerin üzerinde, huzurlu bir ortamda yoga yapmaya ne dersiniz? O halde kapın matınızı ve dışarı çıkın. Sizin için uygun olan yerde yoga yaparken, doğanın enerjisini de içinizde hissedin.

Kol bandı

Cep telefonları günlük hayatın vazgeçilmezlerinden... Belki müzik dinlemek, belki egzersiz aplikasyonu kullanmak, belki de e-postalarınızı kontrol etmek için ihtiyacınız var. Eğer spor yaparken de telefonunuzu yanınızda taşımak istiyorsanız, kol bantları ideal. Neredeyse tüm modellere uyan standart boy kol bantları, şeffaf yüzeyiyle telefonu çıkarmadan kullanma olanağı da sunuyor.

Bluetooth kulaklık

Spor yaparken müziksiz olmaz diyenlerdenseniz, kulak içi kulaklıklar hem rahatlık hem de konfor sağlıyor. Kablolu ve Bluetooth özellikli kulaklıklarla dilediğiniz müziği dinleyerek, spor yapmanın keyfine varın.

Bu bir ilandır.