Tatil keyfi yarım kalmasın

Yaz denilince akla ilk tatil, deniz, kum ve güneş geliyor. Eğlenceli bir yaz geçirmek için zaman zaman bazı ürünlere ihtiyaç duyulabiliyor. Dilerseniz deniz kenarında, dilerseniz bahçenizde yazın ve güneşin keyfini doyasıya yaşamak için ihtiyacınız olan her şey HepsiBurada.com’da sizleri bekliyor.


editörleri sizin için seçti

Geçtiğimiz yaza damgasını vuran pembe flamingoları unutmak mümkün mü? Havuzları, deniz kıyılarını süsleyen şişme oyuncaklar 7’den 70’e herkesi eğlendiriyor. Yüzmek yerine su üstünde keyif yapmayı tercih edenlere koltuklar, voleybolu denize taşıyan toplar da bunlardan bazıları... Tabii ki bebeklere özel ürünler ile yüzmeyi yeni öğrenen miniklerin tatlı telaşına eşlik eden simit, kolluk ve can yeleklerini de unutmamak gerekiyor.

Vakit bulamadığı için şehirde kalanların da bu keyiften mahrum olmaması gerekiyor. Bahçenize kurabileceğiniz şişme havuzlar, sıcak yaz günlerinde şehrin ortasında tatil yapmaya yardımcı oluyor. Hazır havalar iyiden iyiye ısınmış ve aklınıza tatil düşmüşken HepsiBurada.com’un geniş ürün yelpazesinde yer alan deniz ürünlerine bakmayı ihmal etmeyin.

Gölgelikli bebe flotoru

Belki daha yürümeyi bile öğrenemeyen bir bebeğin, denizde ya da havuzda özgürce hareket etmesini sağlayan bebe flotoru, gölgeliği sayesinde çocuğunuzu güneşin zararlı etkilerinden de koruyabiliyor. Tabanının kapalı olması sayesinde bebeklerin rahatça su üstünde kalmasını sağlayan bu ürün, 1-2 yaş grubunda kullanılabiliyor. Ancak bebe flotorunu kullanırken, bebeğin mutlaka bir yetişkin gözetiminde olması gerektiğini unutmamak gerekiyor.

Editörün önerisi: Vardem Gölgelikli Bebe Flotoru

Bebekler için oturaklı simit

X formundaki oturak tasarımıyla bebeklere ekstra konfor sağlayan bu simitte, üç hava haznesi yer alıyor. Sırt desteği ise dengede kalmasına yardımcı oluyor.

Editörün önerisi: Bestway Bebekler İçin Oturaklı Simit

Şişme deniz topu

Top oynamanın ne yeri var ne de zamanı... Hele ki söz konusu şişme deniz topuysa, en keyifli sahalar plajlar, deniz ve havuzlar oluyor. Rengarenk toplar, küçük büyük herkesi etrafında toplayabiliyor.

Editörün önerisi: Cosfer Şişme Deniz Topu 51 Cm DT51

Ürünü incele

Kırmızı kolluk

Simit yerine kollarını kullanarak yüzmeye çalışan çocukların en önemli yardımcılarından olan kolluklar, miniklere hareket özgürlüğü sağlıyor.

Editörün önerisi: Intex Kırmızı Kolluk 30x15cm (Çift)

Desenli büyük boy can yeleği

Can yelekleri; 3-6 yaş arası çocukların havuz, deniz ya da su oyunlarında kullanması için ideal. Açılıp kapanabilen tokaları sayesinde kullanım kolaylığı sağlamasının yanı sıra ön yüzeyindeki kemerler de ürünün çocuğun bedenine göre ayarlanabilmesine yardımcı oluyor.

Editörün önerisi: Cosfer Desenli Büyük Boy Can Yeleği

Ürünü incele

Tenteli şişme çocuk havuzu

İster evinizin bahçesinde, ister sahilde kullanın... Şişme çocuk havuzları, deniz keyfinden mahrum kalmasını istemediğiniz çocuklarınız için hem eğlenceli hem de serinletici bir yaz aktivitesi sağlıyor.

Editörün önerisi: Bestway Tenteli Şişme Çocuk Havuzu 52192

Katlanabilir koltuk yatak

Denizde ya da havuzda yüzmek yerine biraz da keyif yapmaya ne dersiniz? O halde tek ihtiyacınız olan katlanabilir bir koltuk veya deniz yatağı...

Editörün önerisi: Bestway 43023 Katlanabilir Koltuk Yatak 198x81cm

Ürünü incele

Şişme aile havuzu seti

Ne tatil size gelemiyor, ne de siz tatile gidemiyorsanız dert etmeyin. Dikdörtgen şişme aile havuzları, sıcak yaz günlerinde keyifli zamanlar geçirmeniz için sizi bekliyor. Üstelik bu ürün, kullanmadığınız zamanlarda havuzunuzu yabancı cisimlerden korumaya yardımcı olan kapatma bezi ve el pompası hediyeli...

Editörün önerisi: Bestway 54009 Dikdörtgen Şişme Aile Havuzu Seti (305x183x56 cm)

Yuvarlak prefabrik havuz

İşlerinizden fırsat bulup, tatile gidemiyorsanız; tatili ayağınıza getirmeye var mısınız? Gerek derinliği, gerekse genişliği ile bir ailenin rahatça kullanabileceği prefabrik havuzlar; yuvarlak, dikdörtgen ve kare formlarında satılıyor.

Editörün önerisi: Bestway Prefabrik Havuz Yuvarlak (366X100 cm) 56418

Ürünü incele

Yapıştırıcılı tamir kiti (tüplü)

Zaman zaman istenmeyen kazalar şişme tatil oyuncaklarına ve ekipmanına zarar verebiliyor. Bu tür bir olayla karşılaştığınızda tatilinizin zehir olmaması için ihtiyacınız olan tek şeyse, bir tamir kiti...

Editörün önerisi: Bestway 62022 Yapıştırıcılı Tamir Kiti (Tüplü)

El pompası

Çocuğunuzun flotorundan havuzuna dek birçok şişme ürünü kullanıma hazır hale getirmek için nefesinizi boşa tüketmeyin. Gelin kendinize bir el pompası alın ve keyfinize bakın.

Editörün önerisi: Bestway Şişirme El Pompası 62002

Ürünü incele

Bu bir ilandır.