Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2020 Eylül ayı astrolojisi ne diyor? Hangi olaylar bizi bekliyor?

    2020 Eylül ayı astrolojisi ne diyor? Hangi olaylar bizi bekliyor?

    -

    Mart ayından sonra geldik yılın en gergin ayına çünkü 10 Eylülde Mars Retrosu başlıyor ve çarşı pazar karışıyor! Peki, 2020 Eylül ayı astrolojisinde genel olarak bizleri neler bekliyor? Gökyüzünde bu ay hangi olaylarla karşılaşacağız? İşte Karma ve Spritüel Astrolog Elifliastroloji’den 2020 Eylül ayı astrolojisi yorumu…

    EYLÜL 2020 ASTROLOJİSİ NE DİYOR?

    Mars retrosu hele ki Plüto ve Satürn’e kare kötücül enerji üretimi yaparken Jüpiter’de kare olanları iyice büyütecek!

    Kaza, patlama, yangın, yaralanma, savaş… Hepsi bu ay mevcut. O yüzden herkes gardını alsın.

    Eylül ayına 2 Eylül saat 08:21 de Balık Burcu’nun 10 derecesinde bir “Dolunay” ile merhaba diyeceğiz. Dolunay 6. evde gerçekleşecek olup 8. evde bulunan Güneşe ve 4. evde bulunan Jüpiter, Satürn ve Plüton ile 120 derece olumlu açı verse de dünyada halk ayaklanmalarının startı verilir ve aynı zamanda Mars Retro derecesine ilerledikçe patlama, kaza, yangın ve savaş alametleri fazlalaşır. Savaş olarak Ortadoğu, Yunanistan, Rusya ve İsrail’i sorunlu bölgeler olarak ön görüyorum.

    EYLÜL AYININ İKİNCİ YARISINDAN SONRA COVİD-19 ARTACAK

    Dolunay 6. ev olan sağlık evinde gerçekleşeceğinden ve sonlanma enerjisi verdiğinden dolayı 2 Eylül itibariyle sağlık konularında zorlu bir süreç başlayacak olup Eylül ayının ikinci yarısı itibariyle Covid-19 sayıları Türkiye ve dünya üzerinde artış gösterecektir. Bu dönem sahte aşı haberleri, sahte veya yasaklanan ilaçlar, sahte alkol satışı gibi bazı haberler çıkabilir.

    - Advertisement -

    Bu dönemde iletişim problemleri hat safhada olacak ve hatta büyük siber saldıralar veya bir internet şirketinin de kapatılması söz konusu olabilir. Aldatmaya, aldanılmaya, dolandırılmaya açık bir süreçtir lütfen özellikle internet üzerinden alışveriş yaparken çok dikkatli olun!

    Ülkemizin ise 9. evinde gerçekleşecek olan dolunay yüksek öğrenim konularını, akademisyenleri, mahkemeleri, avukatları, hakimleri yakından ilgilendirecek bazı konularda gündem oluşturacak ve hatta yeni kanun tasarıları dahi gündeme getirebilecektir. Ülkemizin ulaşım yollarında (hava, deniz, demiryolları) değişiklikler belki yönetimsel farklılıklar ayrıca yeni atılımlar olurken medya, televizyon, basın-yayın alanlarında sorunlar oluşabilir.

    6 EYLÜL MERKÜR-TERAZİ BURCU SEYAHATİ

    6 Eylül de Merkür Terazi Burcu Seyahati başlayarak hem kişisel hem kollektif olarak adalet ve denge arayışı içine gireceğiz.

    11 EYLÜL’DE MARS RETROSU BAŞLIYOR

    9 Eylül de Mars “S” pozisyonuna geliyor ve olanlar oluyor! 10 Eylül Mars, “Kırmızı S” ile iyice enerjisel olarak düşüyor tehlike sinyalleri verirken, 11 Eylülde resmî olarak “Mars Retrosu “başlıyor bununla beraber Ekim sonuna hatta Kasım ayının sonlarına kadar dünyaca çok zor bir sürece girmiş bulunuyoruz!

    EKONOMİK OLARAK ZOR BİR DÖNEM

    Dünya ekonomik olarak zor bir döneme giriyor. Bu dönemde altının bulunduğu seviyelerde kalacağı ancak gümüşün artacağı, özellikle doların yükselişte zirveyi zorlayacağı kansındayım. Bütçenizi ona göre ayarlamanızı öneririm. 15 Eylül’de Jüpiter retrosu biteceğinden dolayı Jüpiter’in verdiği desteği kollektif olarak daha çok hissedecek ve gölge yönü olan olayları büyütme durumunun çok daha azalacağının müjdesini verebilirim.

    17 Eylül Perşembe günü Başak Burcu’nun 25 derecesinde gerçekleşecek olan “Yeni Ay” da anın yükseleni Yay, hukuk ve din sistemi ve yurt dışı konularını işaret ederken Satürn ve Yeni Ayla aynı derecede olması kısıtlarken ileri vade de kalıcılık sağlayacak. Merkür ve Jüpiter’in aynı derecelerde bir birini karelemesi iletişimsel olarak sorunlara, 21 Eylülde açılması planlanan okulların bir süre daha uzatılma ihtimalinin olduğunu işaret ediyor. Gergin Venüs açıları para piyasalarında bir dalgalanmaya sebebiyet verebilir.

    SAVAŞ ÇANLARI ÇALMAYA BAŞLAYACAK

    2020 Eylül ayı astrolojisiÜlkemizin 4. evinde ki bu “Yeni Ay” milli değerlerimiz, toprak bütünlüğümüz, yeraltı kaynaklarımız ve zirai durumumuza dikkat çekiyor. Bu dönemde çiftçilerimizi sevindirecek bazı müjdeli haberler verilebilir. Dış ticaret ve emlak sektöründe olanlar ise sıkıntılı bir süreçten geçtikten sonra rahatlatacaklardır. Tüm ay boyunca ve yıl sonuna kadar Mars Retrosu, Plüton ve Satürn kareleri ülkeler arası anlaşmaları bozacak savaş tam tamları çalmaya başlayacak!

    Bu noktada özellikle Ortadoğu’yu işaret etmek istiyorum. Ayrıca bazı ülkelerin liderleri suikast girişimine kadar bir çok problem yaşayabilirler.

    22 EYLÜL’DE GÜNEŞİN KALBİ TERAZİ BURCU’NDA ATACAK

    22 Eylül de güneşin kalbi Terazi burcunda atmaya başlayacak hepimizi daha naif, daha dengeli olmaya itecek ve sonbahar temizliğiyle beraber kişisel bakımlarımızı yapabileceğimiz bir sürece geçeceğiz. Şimdiden tüm Terazi burçlarının doğum günlerini kutluyorum!

    27 Eylül de Merkür gizemli Akrep burcuna geçecek ve hepimiz sonbaharın hüznüyle daha derinleşeceğimiz bir ruh haline bürüneceğiz. Ayrıca bu dönemde sizden saklanan ne varsa gizli düşmanlıklar da dahil her şey gün yüzüne çıkacak!

    Daha meraklı, daha araştırmacı ve didikleyici yeri geldiğinde iğneleyici konuşmalar yaparak bazen yaralanıp bazen yaralayacağız o yüzden lütfen söylemlerinize dikkat edin.

    Merkür Akrep, Neptün Balık döneminde 1 ay mesajcı rüyalar görebilirsiniz.

    29 EYLÜL’DE AY VE FOMALHAUT YILDIZI KAVUŞUMU

    29 Eylül akşamı Ay ve Fomalhaut yıldızı kavuşumu ile Ay&Merkür ve Neptün arasında harika bir açı oluşacak o akşam arınmak, dua etmek ve meditasyon yapmak için çok uygun olacaktır. Konu ile detaylı bilgiyi tarih yaklaşınca Formsante web sitesi ve elifliastroloji instagram sayfasından bilgilendirme yapacağım.

    29 Eylül de gününe özellikle dikkat çekmek isterim gökyüzü aşıklara muhteşem bir ödül verecek. Ancak bir sınavdan geçmek kaydıyla fakat sınavını etik ve ahlaki olarak verenlere de kalıcı bir ilişki vaadi veriyor!

    28-29 EYLÜL KIRMIZI S VE RETRO MARS KARESİ

    28&29 Eylül de Satürn, “Kırmızı S” ve “Retro Mars” karesi olduğundan patlama, yangın ve kazaya açık günler olacaktır. Aynı günlerde Venüs ve Satürn arasındaki gergin açı, para piyasaları ve ekonomik açıdan da sıkıntılı olacağından maksimum dikkati göstermenizi öneririm.

    Satürn 1 Ekim Perşembe günü düz seyirine geçirerek tüm evrene bir nefes aldırtacak ama sözün özü zor bir sonbahar dönemi bizleri bekliyor. Ancak Ocak 2021 itibariyle tünelin sonundaki ışık görünüyor!

    Herkesin ve bütünün en yüksek hayrına olmasını dilerim…

    https://www.instagram.com/elifliastroloji/

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz