Diğer
    Ana SayfaBurçlar ve Astroloji2020 Plüton Retrosu başladı! Nasıl etkileneceğiz?

    2020 Plüton Retrosu başladı! Nasıl etkileneceğiz?

    -

    Plüton, Dünya etrafında ki seyahatini 247 yılda tamamlar ve her burçta 12 ila 30 yıl arasında kalır o yüzden biz bunlara “Jenerasyon Gezegenleri” deriz belirli yıllar arasında doğan bir çok kişinin Neptün, Uranüs ve Plütonu aynı burçlarda olur.

    Plüton köklü değişimi, dönüşmeyi simgeler ve artık değişime direnen hangi konu veya olay varsa kökten değişime uğrar.

    Uranüs, bir şeyi sizi herhangi bir konuda aniden sadece sarsarak değişime iterken Plüton transiti geldiği anda yakıp, yıkarak sizi zora sokar ve otomatik olarak değiştirir.

    2020 PLÜTON RETROSU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

    25 Nisan / 04 Ekim arasında jenerasyon gezegenlerinin en ağırı olan Plüton Retro hareketine başlayacaktır.

    ‘PLÜTON’UN GÜCÜNDEN FAYDALANAMAYABİLİRSİNİZ’

    Oğlak Burcu’nda seyahatini sürdüren Plüton tüm ciddiyeti ve sertliğinle kollektifi etkilerken, kişisel haritalarda da Plütonunuz hangi evde ve hangi burçtaysa hayatınızın  o alanında dönüşüceğiniz anlamına gelir. Plütonunuzun açıları göre ekstra güç alabilir veya Plüton’un gücünden faydalanamayabilir, zorluklar çekebilirsiniz.

    - Advertisement -

    Plüton, Mars’ın bir üst oktavıdır ve Akrep Burcu’nu yönetir. Marsyen konularıları yani savaş, ölme, öldürülme, mafya, yer altı dünyası, yer altı kaynaklarını Mars’a göre daha sert enerjilerle gösterir.

    Akrep Burcu ise polisleri, askerleri, sezgileri, derinliği, mistisizm, cinsellik, karanlığı, ölümü, ölümden sonra doğumu simgeler..

    Akrep her zaman küllerinden yeniden doğar ve ölümden korkmaz o yüzden her zaman derin, içsel ve diptedir.

    PLÜTON GEZEGENİNİN ETKİSİNİN AZALMASI BİZE NEFES ALDIRACAK

    Peki Plüton Retro harekette neler olucak dersek, bir gezegenin retro yapması demek gezegenin enerjisini tam olarak verememesi ve yavaşlaması demektir. Plüton gibi negatif bir gezegenin etkisinin azalması bize nefes almamızı sağlacak ve Jüpiter ile kavuşumundan dolayı oluşturduğu genişletme özelliğinide bir nebze de olsa azaltacak..

    ‘KORONAVİRÜS SÜRECİNDE BİRAZ DAHA RAHATLAYACAĞIZ’

    Bu yılın başından beri başımıza gelen kötü olayların sebebi, Oğlak kadar ciddi ve sert bir burçta Satürn, Plüton ve Jüpiter kadar ağır gezegenlerin buluşması olmuştu. Satürn’ün Kova burcuna geçmesiyle ve Plütonun da retro yapması özellikle Korona Virüs sürecinde biraz daha rahatlayacağımızı söylüyor.

    Ancak bazen gezegenler retro yaparken hepinizin retrosunu iyi tanıdığınız Merkür Retrosunda yaşandığı gibi aksilikler yaşanabilir veya baskıyı daha fazla hissedebilirsiniz bu da artık biraz haritalarımızda ki açılarının gücüyle ilgili olacaktır..

    Herkesin ve bütünün en yüksek hayrına olacak şekilde kolaylıklarla geçecek bir Plüton Retro seyahati geçirmenizi dilerim…

    YAZARIN DİĞER YAZILARI



    CEVAP VER

    Lütfen yorumunuzu giriniz!
    Lütfen isminizi buraya giriniz